Hodnocení obchodu

4,9 819 hodnocení
5
791x
4
15x
3
4x
2
3x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
LM Avatar autora | 23.10.2019
Velká spokojenost s produktem i s rychlostí dodání
MK Avatar autora | 23.10.2019
Rychlost,perfektní
JJ Avatar autora | 22.10.2019
*****
V Avatar autora | 20.10.2019
Byla jsem překvapená a jsem spokojená s diagnostickým stelivem :). Super :)
KS Avatar autora | 16.10.2019
Komunikace, rychlost. Děkuji
JK Avatar autora | 16.10.2019
Rychlé dodání, super cena
R Avatar autora | 13.10.2019
Spokojenost. Dobrá cena a rychlé dodání.
ZH Avatar autora | 13.10.2019
Rychlé dodání
MJ Avatar autora | 12.10.2019
Rychle
PH Avatar autora | 12.10.2019
Dodání velmi rychle, spokojenost. Jen při posílání zásilky cca 40kg - by bylo lepší tyto zásilky dělit do dvou balíku - ohledně manipulace a ochrany nepoškození zboží - doručovatel měl co dělat aby to utahl a já také...
KV Avatar autora 16.10.2019
Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi. Kolega to omylem zabalil do jednoho balíku, omlouváme se za komplikace. Hezký den. Kristýna Vlček
Avatar autora | 10.10.2019
Dodávka v pořádku, čas k vyřízení a dodání odpovídající. Cena produktu velmi příznivá /používám často/ rozhodla proti jiným dodavatelům tohoto přípravku - produkt - střevní bakterie v pastě - datum výroby perfektní.Děkuji.
LG Avatar autora | 10.10.2019
ano, super obchod, rychlost dodání !
MA Avatar autora | 10.10.2019
Super komunikace, super rychlost dodání. Můj zakoupený produkt, má 100% účinnost. Děkuji
Avatar autora | 9.10.2019
jsem spokojená,seno je dobře připravené na krmení a je kvalitní..
Avatar autora | 8.10.2019
Naprostá nespokojenost s jednáním Kristýny Vlček. Při dotazu na termín doručení zboží, na které jsem velmi spoléhala, že dojde včas, mi bylo v každé druhé větě nabídnuto stornování mé objednávky. Tak tedy musím rychle hledat, kdo mi zboží doručí rychleji a ochotněji a dle mých předchozích zkušeností věřím, že najdu. Na to, že paní Vlček říká, že je majitelka firmy, si zřejmě málo váží klientů, kteří ji živí. A vím, o čem mluvím, protože také pracuji ve službách a vyřizuji objednávky, přání a dotazy klientů.
MP Avatar autora | 7.10.2019
Velmi spokojen, doporučuji.
PP Avatar autora | 5.10.2019
Velmi spokojená
EH Avatar autora | 5.10.2019
Spokojena
LC Avatar autora | 3.10.2019
Doporučuji.
LH Avatar autora | 29.9.2019
Objednávku mi neposlali kompletní, nikdo mě neinformoval o tom, že přebytek peněz poslali na účet. Na email nikdo nereaguje.